Skilt

SKILT

SKILT


Skandesign er et reklamebyrå som spesialiserer seg på tjenester for bedrifter. Vi leverer og monterer skilt i alle størrelser, både innvendig og utvendig. Skandesign hjelper deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til montering. Vi legger vekt på å levere skilt løsninger av høy kvalitet som vil hjelpe din bedrift med å skille seg ut.


Enten du trenger skilt med eller uten lys, plateskilt, parkeringsskilt eller lysskilt med LED og RGB, kan vi hjelpe deg. Velg Skandesign for profesjonell og skreddersydde reklametjenester.

Drammen, Viken, Oslo, Fasadeskilt, skilt med lys, plateskilt, lyskadder, led,

Skandesign leverer skilt i alle størrelser og typer.


Fasadeskilt med lys, fasadeskilt uten lys, lyskasser, uthengskilt, plateskilt, parkeringsskilt, veiskilt, informasjonsskilt.


Lysskilt kan utformes i et utall varianter: frontbelyst, bak belyst, fargede fronter, med LED-neon eller RGB-dioder osv.


Det viktigste er å finne en løsning som passer best deres profil

Drammen, VIken, Oslo, Innendørs skilt, skilt med lys, Akrylskilt, tre skilt,

Vi leverer innendørs skilt i alle typer og størrelser.


Innendørs skilt med lys og uten lys, bokstaver som monteres rett på veggen. Akrylskilt, tre skilt og plateskilt som kan monteres med avstandsstikkere for ekstra dybde og fin 3D effekt.


Vi skisser opp deres skilt- og dekorprosjekter eller komplett skiltplan. Vi kommer gjerne med innspill om skilttyper som passer best deres firmaprofil.

Drammen, VIken, Oslo, skilt, montering, lift, inntallatør

Vi er eksperter på montering av skilt og hjelper bedrifter med å skape oppmerksomhet og synlighet. Enten det er store eller små skilt, kan vi håndtere det hele. Vårt dedikerte team sikrer at skiltene våre er installert nøyaktig og profesjonelt, og at de gir bedriften din den oppmerksomheten den fortjener.


Kontakt Skandesign i dag for å diskutere dine behov for skiltmontering.